Pink

piesne (437)

  texty (274) / preklady (149)
  akordy (42) / taby (6)
  noty (0) / slideshow (1)

články (333)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Pink:
PNK vydává nový klip k dojemnému singlu Hurts 2B Human! - P!nk a Khalid James Cunningham James Cunningham dnes 8:10 Americká zpěvačka ... - evropa2.cz


Pink:
Súkromné lietadlo zachvátil požiar, na palube mal byť tím Pink: Bola s
nimi aj slávna speváčka?
- Súkromné lietadlo zachvátil požiar, na palube mal byť tím Pink: Bola s nimi aj slá... - cas.sk


Pink:
P!nk nepotrebuje manželskú krízu, aby spravila dobrý rozchodový song - Hudba Klipy Pink Speváčka Pink predstavila vo svojom poslednom albume Hurts 2B Hum... - expres.sk


Pink:
Pink čelí ďalšej veľkej kritike. Hlavnú úlohu opäť zohrávajú jej deti - 15.07.2019 Topstar.sk Hudba redakcia/DK REDAKCIA/DK Pink čelí ďalšej veľkej kritike.... - noviny.sk


Pink:
Pink objavuje vesmír v animovanom klipe Can We Pretend - Hudba Klipy Cash CashPink Pink zverenila nový videoklip k singlu Can We Pretend, na... - expres.sk


Pink:
PNK zveřejnila emotivní videoklip k songu 90 days! - Barbora Koubová Barbora Koubová dnes 8:00 P!nk zveřejnila další pecku ze své... - evropa2.cz


Pink:
Pink na desce "Hurts 2B Human" zkoumá všechny tváře popu - Vydáno: 11.05.2019 09:00 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil Na nový materiál Pink js... - musicserver.cz


Pink:
TRPKÉ TAJOMSTVO rebelskej speváčky Pink: Prekonala som niekoľko potratov - Speváčku trápila úzkosť a mala problémy s prijímaním potravy. Americká speváč... - pluska.sk


Pink:
RECENZE: Pink na novém albu Hurts 2B Human líčí lidské bolesti
prostřednictvím skvělého popu
- Vydáno včera | autor: Filip Pešta První singl z osmého studiového alba byl o... - ireport.cz


Pink:
Vzťah speváckej hviezdy Pink: Pokope ho drží len dlhodobá párová terapia - Vzťah speváckej hviezdy Pink: Pokope ho drží len dlhodobá párová terapia"> ... - bleskovky.sk


 

Pink

Fanúšikov: 115



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Pink:
Diskografia - Pink:
2019 album HURTS 2B HUMAN [DIGIPACK]
2017 album THE STORY SO FAR

Album:
2017 Album MISSUNDAZTOOD -COLOURED- [VINYL]
2017 Album CAN'T TAKE ME..-COLOURED- [VINYL]

album:
2017 album TRY THIS [VINYL] [VINYL]

Album:
2017 Album BEAUTIFUL TRAUMA [VINYL]

album:
2017 album BEAUTIFUL TRAUMA
2015 album THE ALBUMSSO FAR!!!
2014 album GREATEST HITS SO FAR!!!
2014 album THE TRUTH ABOUT LOVE [VINYL]
2013 album GREATEST HITS...SO FAR
2012 album DOCUMENT

Album:
2012 Album TRUTH ABOUT LOVE -CD+DVD- [DIGIPACK]

album:
2012 album I'M NOT DEAD DVD
2010 album PINK BOX SET
2009 album So What Megaphone -s-
2008 album LOWDOWN
2008 album FUNHOUSE
2008 album LIVE IN EUROPE '2008
2008 album Missundaztood/can\'t Take Me Ho
2007 album The Best In House 4
2007 album Hotel Costes 10 Box
2007 album Nobody Knows [2tr]
2007 album I ´m not dead /dual disk
2003 album Try This
2001 album MISSUNDAZTOOD
2000 album Can't Take Me Home
1991 album MAXIMUM

Album:
1986 Album TRUTH ABOUT LOVE '2012 [VINYL]

album:
1986 album TRUTH ABOUT LOVE '2012 deluxe [DIGIPACK]
1986 album TRUTH ABOUT LOVE '2012
1976 album ALBUM COLLECTION
1970 album MISSUNDAZTOOD/CAN'T TAKE ME HOME

dvd:
2014 dvd LIVE AT WEMBLEY ARENA
2013 dvd LIVE IN EUROPE
2013 dvd TRUTH ABOUT LOVE TOUR: LIVE FROM MEL [BLURAY...
2013 dvd TRUTH ABOUT LOVE TOUR:..
2008 dvd Farm Aid 20th Anniversary Concert
2007 dvd LIVE FROM WEMBLEY edice '2007
2006 dvd IN HER OWN WORDS
2006 dvd Pink live in Europe

ine:
2019 ine HURTS 2B HUMAN -DOWNLOAD- [VINYL]
2019 ine I'M NOT DEAD [VINYL]
2018 ine I'M NOT DEAD -COLOURED- [VINYL]
2018 ine FUNHOUSE [VINYL]
2018 ine LIVE IN EUROPE
2018 ine LIVE FROM WEMBLEY ARENA
2018 ine TRUTH ABOUT LOVE [VINYL]
2018 ine MISSUNDAZTOOD [VINYL]
2018 ine TRY THIS [VINYL]
2018 ine CAN'T TAKE ME HOME [VINYL]
2014 ine KALENDÁŘ 2015/HUDBA(305 mm x 305 mm) squar...
2013 ine KALENDÁŘ 2014/HUDBA(297 mm x 420 mm)
2010 ine Live in Europe: Try this Tour
2009 ine 2010 (297X420)
2001 ine KALENDÁŘ 2012/HUDBA(297 mm x 420 mm)
1987 ine KALENDÁŘ 2012/HUDBA(297 mm x 420 mm)

kniha:
2011 kniha GREATEST HITS SO FAR!
2010 kniha FUNHOUSE
2009 kniha SPLIT PERSONALITY: THE..

kompilacia:
2018 kompilacia BRAVO HITS 100 (LIMITED SPECIAL-EDITION)
2018 kompilacia NOW 99
2017 kompilacia BRAVO HITS 99
2017 kompilacia HITZONE 81
2016 kompilacia SKY RADIO SUMMER 2016
2015 kompilacia ULTIMATE... R&B
2015 kompilacia ULTIMATE... FITNESS-DIGI- [DIGIPACK]
2015 kompilacia ULTIMATE... MOVIES [DIGIPACK]
2015 kompilacia ULTIMATE... 80S [DIGIPACK]
2015 kompilacia HITZONE 76
2015 kompilacia KONTOR TOP OF THE CLUBS
2015 kompilacia ULTIMATE... POP
2014 kompilacia NOW THAT'S WHAT I CALL..
2013 kompilacia NOW 85
2013 kompilacia HITZONE 66
2013 kompilacia ANUAL 2013
2013 kompilacia BRAVO HITS 81
2013 kompilacia NOW 84
2012 kompilacia HITZONE 64
2012 kompilacia NOW 83
2009 kompilacia Power Of Rock
2009 kompilacia Bravo Hits 2009
2009 kompilacia Fetenhits Best Of 2009 [VINYL]
2009 kompilacia Kuschelrock 23
2009 kompilacia Original Hits Rock
2009 kompilacia Bravo Hits 64
2007 kompilacia 100 Hits - Rock [5cd]
2007 kompilacia 100 Hits 80s [5cd]
2007 kompilacia Bravo Hits 58
2007 kompilacia MUSIC BOX HITY 6
2006 kompilacia MUSIC BOX HITY 5
2006 kompilacia Best Of Disco 2006/3
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2006 kompilacia Best Of Disco 2006/2
2004 kompilacia MUSIC BOX HITY 1

singel:
2017 singel WHAT ABOUT US -2TR-
2013 singel TRUTH ABOUT LOVE
2012 singel TRY
2012 singel BLOW ME (ONE LAST.. -2TR-
2011 singel BRIDGE OF LIGHT
2010 singel RAISE YOUR GLASS -2TR-
2009 singel I DON'T BELIEVE YOU -2TR-
2009 singel FUNHOUSE -2TR-
2009 singel PLEASE DON'T LEAVE ME -2T
2009 singel Sober
2009 singel PLEASE DON'T LEAVE ME
2008 singel So What -2tr-
2007 singel Dear Mr.President
2006 singel U+Ur Hand
2004 singel Trouble

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20192xVINYLPINKI'M NOT DEAD [VINYL]36.54 EUR
2019CDPINKFUNHOUSE9.99 EUR
2019CDPINKMISSUNDAZTOOD =SLIDER=9.99 EUR
2019CDPINKIM NOT DEAD29.70 EUR
2019CDPINKHURTS 2B HUMAN -SPEC-49.96 EUR
20192xVINYLPINKHURTS 2B HUMAN -DOWNLOAD- / RAINBOWPRINT SLEEVE / INCL. POSTER [VINYL]34.37 EUR
2019CDPINKHURTS 2B HUMAN17.04 EUR
20182xVINYLPINKTRUTH ABOUT LOVE [VINYL]43.56 EUR
20182xVINYLPINKTRY THIS [VINYL]43.56 EUR
20182xVINYLPINKCAN T TAKE ME HOME [VINYL]43.56 EUR
2018VINYLPINKI'M NOT DEAD -COLOURED- [VINYL]45.72 EUR
20182xVINYLPINKFUNHOUSE [VINYL]43.56 EUR
20182xVINYLPINKMISSUNDAZTOOD [VINYL]48.60 EUR
2017VINYLPINKBEAUTIFUL TRAUMA [VINYL]39.86 EUR
20172xVINYLPINKMISSUNDAZTOOD -COLOURED- [VINYL]39.36 EUR
2017CDPINKTHE STORY SO FAR19.08 EUR
2017CDPINKBEAUTIFUL TRAUMA64.68 EUR
20172xVINYLPINKTRY THIS -COLOURED/LTD- [VINYL]40.82 EUR
2017CDPINKBEAUTIFUL TRAUMA19.75 EUR
20172xVINYLPINKCAN T TAKE ME HOME [VINYL]46.08 EUR
2017CMPINKWHAT ABOUT US -2TR-8.81 EUR
2016CDPINKDEAR (THE.. -CD+BOOK-33.86 EUR
2015CDPINKGREATEST HITS...SO FAR!!26.04 EUR
2015CDPINKCAN'T TAKE ME HOME10.44 EUR
2015CDPINKALBUMSSO FAR!!!53.68 EUR
20152xDVDPINKPINK PARADISE -LIVE-90.90 EUR
2015CDPINKTRUTH ABOUT LOVE25.58 EUR
2014CDPINKPINK LUV31.56 EUR
2014CDPINKGREATEST HITS...SO FAR!!!21.64 EUR
20143xVINYLPINKTRUTH ABOUT LOVE [VINYL]58.68 EUR
2014DVPINKPINK: LIVE FROM WEMBLEY ARENA - LONDON,19.13 EUR
2014CDPINKPINK BLOSSOM (4TH MINI..28.80 EUR
2013CDPINKGREATEST HITS...SO FAR!!14.18 EUR
2013DVDPINKTRUTH ABOUT LOVE TOUR:31.13 EUR
2013BRDPINKTRUTH ABOUT LOVE TOUR: LIVE FROM MELBOURNE [BLURAY]25.42 EUR
2012CDPINKFUNHOUSE TOUR: LIVE IN AUSTRALIA (W/DVD)34.62 EUR
2012CDPINKGREATEST HITS SO FAR19.31 EUR
20122xCD+DVDPINKTRUTH ABOUT LOVE17.10 EUR
2012DVDPINKSTILL ON FIRE (2DVD)16.52 EUR
2012CDPINKGREATEST HITS SO FAR25.90 EUR
2012CDPINKTRUTH ABOUT LOVE21.64 EUR
2012CDPINKTRUTH ABOUT LOVE [DELUXE]15.87 EUR
20122xVINYLPINKTRUTH ABOUT LOVE [VINYL]43.56 EUR
2012CDPINKTHE TRUTH ABOUT LOVE11.81 EUR
2012CD+DVDPINKTHE DOCUMENT (DVD+CD)9.99 EUR
2011DVDPINKALIVE AND KICKING9.99 EUR
2010CDPINKRAISE YOUR GLASS10.02 EUR
2010DVDPINKGREATEST HITS...SO FAR!!!12.90 EUR
2009DVDPINKA LIFE LESS ORDINARY9.99 EUR
2009BRDPINKFUNHOUSE TOUR: LIVE IN AUSTRALIA [BLURAY]25.42 EUR
20092xCDPINKTBD DVD LIVE IN SYDNEY22.24 EUR
20092xCDPINKMISSUNDAZTOOD/CAN'T TAKE ME HO19.33 EUR
2009DVDPINKTBD DVD LIVE IN SYDNEY11.81 EUR
2008DVDPINKLIVE IN EUROPE12.66 EUR
2008CSPINKSO WHAT/BASIC14.08 EUR
2008CDPINKFUNHOUSE9.99 EUR
2008CD+DVDPINKPINK - THE LOWDOWN16.52 EUR
2008CSPINKSOBER/BASIC16.34 EUR
2008CDPINKFUNHOUSE9.99 EUR
20082xCD+DVDPINKTRY THIS/P!NK:LIVE IN EUROPE22.40 EUR
2007CDPINKMISSUNDAZTOOD / CAN'T TAKE ME HOME42.55 EUR
20072xCD+DVDPINKGREATEST HITS...SO FAR!!! [DELUXE]31.94 EUR
2007DVDPINKLIVE FROM WEMBLEY ARENA, LONDO19.33 EUR
2006DVDPINKIN HER OWN WORDS9.99 EUR
20062xCD+DVDPINKFUNHOUSE - THE TOUR EDITION13.82 EUR
2006CDPINKI'M NOT DEAD (15 TITRES)12.06 EUR
2006DVDPINKP!NK: LIVE IN EUROPE15.04 EUR
2006CDPINKI'M NOT DEAD + 255.02 EUR
2004CDPINKCAN'T TAKE ME HOME + 242.14 EUR
2003CDPINKTRY THIS10.40 EUR
2003CD+DVDPINKTRY THIS (3čME ALBUM - DISPOSITIF A11.04 EUR
20032xCD+DVDPINKTRY THIS (+DVD)11.62 EUR
2003CDPINKMAXIMUM PINK9.99 EUR
2002CDPINKMISSUNDAZTOOD11.98 EUR
2000CDPINKCAN''T TAKE ME HOME11.04 EUR
0CDPINKGREATEST HITS SO FAR (GOLD SERIES)30.55 EUR
0CDPINKTRUTH ABOUT LOVE (GOLD SERIES)35.61 EUR
0CDPINKI'M NOT DEAD15.50 EUR
0CDPINKFUNHOUSE (GOLD SERIES)35.61 EUR
0CDPINKI'M NOT DEAD (GOLD SERIES)35.61 EUR
0CDPINKM!SSUNDAZTOOD (GOLD SERIES)35.61 EUR
0CDPINKI'M NOT DEAD (CLN)15.50 EUR
0CDPINKTRY THIS (GOLD SERIES)35.61 EUR
0CDPINKCAN'T TAKE ME HOME (GOLD SERIES)35.61 EUR
0CDPINKTRUTH ABOUT LOVE (JMLP) (JPN)51.22 EUR
0CDPINKBEAUTIFUL TRAUMA26.42 EUR
0CDPINKTHERE YOU GO30.05 EUR
0CDPINKCAN'T TAKE ME HOME (JPN)53.12 EUR
0CDPINKGREATEST HITS SO FAR (AUS)14.84 EUR
0CDPINKDON'T LET ME GET ME17.52 EUR
0CDPINKTHE TRUTH ABOUT LOVE43.66 EUR
0CDPINKGREATEST HITS...SO FAR!!!21.64 EUR
0CDPINKCAN'T TAKE ME HOME15.50 EUR
0DVDPINKTRUTH ABOUT LOVE9.99 EUR
0DVDPINKLIVE FROM WEMBLEY ARENA15.84 EUR
0CDPINKHURTS 2B HUMAN28.02 EUR
0CDPINKFUNHOUSE18.60 EUR
0BRDPINKTRUTH ABOUT LOVE TOUR - LIVE FROM MELBOURNE [BLURAY]51.12 EUR
0CDPINKFUNKHOUSE51.12 EUR
0CDPINKGREATEST HITS.. . SO FAR67.62 EUR
0CDPINKBEAUTIFUL TRAUMA22.87 EUR
0CDPINKI M NOT DEAD14.08 EUR
0CDPINKSO WHAT13.56 EUR
0CDPINKTRY THIS12.06 EUR
0CDPINKROMAN RELOADED13.56 EUR
0CDPINKCAN'T TAKE ME HOME13.82 EUR
0CDPINKTHE TRUTH ABOUT LOVE (DELUXE V14.45 EUR
0CDPINKTRY THIS (REGULAR VERSION)11.63 EUR
0DVDPINKGREATEST HITS...SO FAR!!51.12 EUR
0CDPINKGREATEST HITS111.60 EUR
0CDPINKTRY THIS29.79 EUR
0CSPINKSOBER9.99 EUR
0DOPINKBARBAPAPA DAISY MINI BANK25.90 EUR
0CDPINKGREATEST HITS: SO FAR (W/DVD) (DLX)44.19 EUR
0CDPINKI'M NOT DEAD18.03 EUR
0CDPINKGREATEST HITS... SOO FAR!!! 201017.20 EUR
0CDPINKM!SSUNDAZTOOD15.08 EUR
0CDPINKMISSUNDAZTOOD13.56 EUR
0DOPINKSOY LUNA FRĂśHSTĂśCKSSET (3-TEILIG)20.88 EUR
0DOPINKSOY LUNA ALUMINIUM TRINKFLASCHE [400 ML]15.84 EUR
0CDPINKFUNHOUSE15.44 EUR
0CDPINKMISSUNDAZTOOD12.21 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Baby Shark Dance | Sing and Dance! | Ani

P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ru

P!nk - Try

Pink Floyd - Another Brick In The Wall (

P!nk - So What

BLACKPINK - '붐바야'(BOO MBAYAH) M/V

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Chysta pink naky album ? Ak ano aky ?A na akej
stranke sa môžem dozvediet n... viac


tu skapal pes alebo co? ved Pink je uzasna a to
video s Fun nema chybu... viac


Dobré,a skladba Try je krááásna,parááda... viac

aewyn

Nemáte někdo zájem o lístky na PINK FLOYD -
mám tři na sezení. Cena 29... viac

audrey

Špatný preklad - prekladateľ nepochopil o čo
ide v piesni F cking Perfect... viac

lena

mam jej cd a je tam fakt vela rockových songov ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Just Give Me A Reason - preklad

Just Give Me A Reason - akordy a text

Dear Mr. President - akordy a text

Just Give Me A Reason - text

Try - preklad

A Million Dreams - akordy a text

F**kin\' Perfect - preklad

I Don\'t Believe You - preklad

Fu**in\' Perfect - akordy a text

Dear Mr. President - akordy a text

Fuckin\' Perfect - preklad

I Don’t Believe You - akordy a text

Blow Me - preklad

Try - text

A million dreams - text

Who Knew - akordy a text

Dear Mr. President-drahy Pan Prezident - preklad

So What - text

So What (Tak Čo) - preklad

Sober - text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Pink Hurts 2b human -digi-
CD Hurts 2b
human
-digi-
2xVINYL Pink I'm not dead -coloured- [vinyl]
2xVINYL I'm not
dead
-coloured-
[vinyl]
2xVINYL Pink Funhouse [vinyl]
2xVINYL Funhouse
[vinyl]
2xVINYL Pink Truth about love [vinyl]
2xVINYL Truth
about love
[vinyl]
2xVINYL Pink Missundaztood [vinyl]
2xVINYL Missundazt
ood
[vinyl]
2xVINYL Pink Try this [vinyl]
2xVINYL Try this
[vinyl]



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist