IMT Smile

piesne (271)

  texty (224) / preklady (0)
  akordy (165) / taby (27)
  noty (0) / slideshow (2)

články (455)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Hex:
Ivan Tásler nezabudol na kamaráta Ďuďa (†46): Obrovská pocta - Napísal Nikol S - 9. októbra 2019 Share Facebook Twitter IMT Smile na čele so spe... - hitky.sk


Celeste Buckingham:
Ceny SOZA za rok 2018 sú rozdané, Ivan Tásler svoju venoval Ďuďovi z Hexu - V utorok 1.10.2019 na galavečeri v bratislavskom Mestskom divadle P.O. Hviezdoslava bo... - music-zone.eu


IMT Smile:
Chceli sme vymyslieť niečo INÉ, priznal Ivan Tásler. A podarilo sa - včera Topstar.sk HudbaAlexandra Hinková ALEXANDRA HINKOVÁ redakcia/DK REDAKCIA/DKChcel... - noviny.sk


IMT Smile:
Potvrdené, Tásler zo skupiny IMT Smile sa rozvádza: Svoju manželku vymenil
za túto krásku
- Ivan Tásler s manželkou Aničkou, ktorá pracovala aj ako jeho manažérka ohlásili ro... - pluska.sk


IMT Smile:
Táslerova manželka prehovorila o kríze vo vzťahu so spevákom: Pravda o
nevere!
- Táslerova manželka prehovorila o kríze vo vzťahu so spevákom: Pravda o nevere!" href... - cas.sk


IMT Smile:
IMT Smile prekvapili vypredaný amfiteáter bosou Líškou aj Báčim z publika - Pozrite si, ako si Ivan Tásler užíval parádny letný koncert pod holým nebom. 15.... - korzar.sme.sk


Chinaski:
IMT Smile a Chinaski mají společný klip ke skladbě Osud - 27 června 2019 Šárka Blahoňovská Žádné komentáře Novinky IMT Smile a Chin... - rockandpop.cz


Chinaski:
IMT Smile a Chinaski majú spoločný klip ku skladbe Osud - ...


IMT Smile:
IMT Smile zverejnili pieseň Podaj mi ruku - 4 Bratislava 28. mája 2019 (SITA/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian) Slovenská kapela ... - hlavnespravy.sk


IMT Smile:
Problémy v Košiciach: Organizátori uzavreli fanzónu, zrušili aj koncert IMT
smile
- Problémy v Košiciach: Organizátori uzavreli fanzónu, zrušili aj koncert IMT smile ... - cas.sk


 

Imt Smile

Fanúšikov: 118



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Imt Smile:
Diskografia - Imt Smile:
2018 album VYCHODNA
2017 album HISTORY LIVE
2016 album HISTORY
2015 album NECH SA PACI [VINYL]
2015 album BESTLOVE
2015 album NA CESTE 1979

Album:
2015 Album VALEC 2014 [VINYL]

album:
2014 album VALEC
2010 album 2010 ODYSEA LIVE
2010 album 2010: ODYSEA DVA
2008 album Hlava Ma Sedem Otvorov
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2008 album Jarove Pesnicky
2007 album Live
2006 album Niečo s nami je
2006 album Okey Piánko 4
2005 album SK Hity 2
2005 album Diamant
2004 album SK SUPERHITY
2004 album EXOTICA '2004 (CD & DVD)
2003 album I.M.T. SMILE 2003
2000 album Nech sa páči / bonusy
1999 album Valec Extra
1997 album Klik-klak
1992 album RODINA

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2006 dvd Karavan Šou

ine:
2018 ine IMT SMILE [VINYL]

kniha:
2014 kniha VSETKO JE PRESNE TAK, AKO MA

kompilacia:
2009 kompilacia BEST OF '2009 (2CD+DVD) limited
2008 kompilacia SK HITY 2008
2008 kompilacia 15 Naj Sk Hitov
2007 kompilacia Sk Hity 6
2007 kompilacia Music Box Hity 3
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia BOOM HITY 1
2007 kompilacia SK HITY 5
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia SK HITY 3
2006 kompilacia TOP FUN HITY vol.5
2006 kompilacia Ivan Tásler uvádza Karavána Šou
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2004 kompilacia Co Bolo, Bolo ...
2001 kompilacia Top 20 .sk
2000 kompilacia Koniec Dobry,vsetko Dobre 2

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018CDIMT SMILEVYCHODNA17.36 EUR
2018CDIMT SMILEBUDEME TO STALE MY17.28 EUR
20172xCDIMT SMILEHISTORY LIVE15.78 EUR
20163xCDIMT SMILEHISTORY22.80 EUR
20152xCDIMT SMILEACOUSTIC BEST16.69 EUR
0KAZETAIMT SMILENECH SA PACI + BONUS 20009.99 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

I.M.T. Smile - Cesty II. triedy

IMT Smile - Najkrajsie Vianoce

I.M.T. Smile - Hej, Sokoly! (pieseň k f

Imt Smile- Nedá sa ujst

Ivan Tasler, I.M.T. Smile - Viac

IMT SMILE - Duch človeka

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Neprajníci Imt smile : kdo nebol na nich vo
Východnej minuly rok tak choďt... viac


CHodim na ich koncerty 20 a viac rokov, videl som
ich desiatky, su dokonalý.... viac


Konacne som sa dočkal akordov na ANNU. velmi
dakujem... viac


Bedna od whisky ... viac


Bedna od whisky ... viac


Bedna od whisky ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Hej, sokoly ! - akordy

Cesty II. triedy - akordy a text

Aj keby... - akordy a text

Nepoznám - akordy a text

Poď so mnou - akordy a text

Opri sa o mňa - akordy a text

Nedá sa ujsť - akordy a text

Budeme to stále my - akordy a text

Ľudia nie sú zlí - akordy a text

IMT Smile: Hej, Sokoly! (feat. Ondrej Kandráč) - akordy a text

Cesty II.triedy - akordy a text

Bozk - akordy a text

Myslím že môže byť - akordy a text

Mám krásny sen (Hawai) - akordy a text

Cesty II. triedy - text

Kapela - akordy a text

Duch človeka - akordy a text

Veselá pesnička - akordy a text

Exotica - akordy a text

Kym stupa dym (spravne) - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Imt Smile Vychodna
CD Vychodna
2xVINYL I.m.t.smile Imt smile [vinyl]
2xVINYL Imt smile
[vinyl]
2xCD Imt Smile History live
2xCD History
live
3xCD Imt Smile History
3xCD History
CD I.m.t. Smile Na ceste 1979
CD Na ceste
1979
CD I.m.t.smile Valec
CD Valec



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist