Metalinda

piesne (127)

  texty (125) / preklady (0)
  akordy (32) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (42)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Metalinda:
Metalinda ma nový klip a krstným otcom albumu je Dominik Hašek - pridané pred 23 hodinami V štedrej nádielke darčekov pri príležitosti svojich... - livemusic.sk


Metalinda:
Metalinda nahrala českú hymnu a vydala nový album - ...


Metalinda:
METALINDA prichádza s novým hitom Láska zvíťazí - ByMarek MuzikaPosted on 12. júla 2018 Metalinda opäť šokovala svojich fanúšikov. ... - music-zone.eu


Metalinda:
Metalinda vstala z popola a nahrala rockovú verziu národnej hymny:
Fanúšikovia sú nadšení!
- Napísal Diana - nov 20, 2017 ZDIEĽAŤ ČLÁNOK NA FACEBOOK ZDIEĽAŤ NA TWITTER ... - slovakwoman.sk


Metalinda:
Prerobili hymnu - Hymna zasiahla ľudí priamo do srdca Legendárna Metalinda „nastajlovala“ slovensk... - N.Novotná


Metalinda:
Metalinda oslavuje 30. narodeniny - Slovenská rocková kapela Metalinda oslavuje tento rok svoju tridsaťročnicu. Výročie...


Metalinda:
Peter Sámel chodil celé detstvo na husle - Známy slovenský gitarista a líder rockovej skupiny MetaLinda Peter Sámel hral ako die...


Paľo Drapák:
Známe tváre ako ich nepoznáte - Paľo Drapák robí závozníka - ... - pluska.sk


Paľo Drapák:
Metalinda – Svetlo na druhom brehu - Hodnotenie: 9 / 10 Pošli na Facebook Pošli na Twitter Pošli na Goo... - server.sk


Metalinda:
Skupina METALINDA s novým spevákom v plnom nasadení! - ... - rock.sk


 

Metalinda

Fanúšikov: 18



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Metalinda:
Diskografia - Metalinda:
2012 album METALINDA / LASKA HOLYCH PRENASA (OPUS 1
2010 album BEST OF
2009 album NA KOLENACH
2007 album Skus Sa Do Mna Zahryznut
2007 album BIOLOGIA
2005 album Hity z české diskotéky
2003 album Tutovky
2000 album Zavesení v prievane
1998 album SKUS SA DO MNA ZAHRYZNUT
1996 album Na kolenách

kompilacia:
2008 kompilacia 15 Naj Sk Hitov
2007 kompilacia Gold Supermix 1
2007 kompilacia Gold Supermix 2
2005 kompilacia Rockový výběr 1
2001 kompilacia SK SUPERHITY 2. 1989-2000 [2CD]

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2019CDMETALINDAMOJA HVIEZDA ZIJE (NO16)15.41 EUR
2010CDMETALINDABEST OF13.34 EUR
2004CD+DVDMETALINDABIOLOGIA15.98 EUR
0CDMETALINDANA KOLENACH13.28 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

METALINDA - Slnko nevychádzaj (Official

METALINDA - Slnko nevychádzaj ORIGINÁL

METALINDA - MAJ MAY (OfficialMETALI NDA)

METALINDA - Angie (OfficialMETALI NDA)

METALINDA & Jožo Ráž - Nebo zastav d

METALINDA - Zaľúbená Žaba (OfficialM

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Prvy spevak sa vola Dusan Horecky. nie Hvorecky :)
... viac


Prvy spevak sa vola Dusan Horecky. nie Hvorecky :)
... viac

Eopres

NOVE TEXTY OD EOPRES... viac

Miro

a so mnou nesúhlasíš? :(... viac

Diwa Swina

Ja suhlasim s Jozom. tota hudobna zdochlina by
mala byt davno rozpustena a zr... viac

Mirko

ja takisto, prvé tri albumy boli veľmi dobré a
Paľo Drapák bol výborný... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Slnko nevychádzaj (opravené) - akordy a text

Jan Amos Džínový - akordy a text

Slnko nevychádzaj - akordy a text

Slnko stoj - text

Nebo zastav dážď - akordy a text

Maj, maj - akordy a text

Zaľúbená žaba - akordy a text

Maj Maj v srdci ma maj - akordy

Láska zvíťazí - akordy a text

Angie - akordy a text

Sila je v nás - akordy a text

Slnko Nevychádzaj - text

Za mnou - akordy a text

Nebo, zastav dážď - akordy a text

Otče náš - akordy a text

Manitou - akordy a text

V nebi sa už nemusíme stretnúť - akordy a text

Víno, pizza, makaróny - akordy a text

Niečo bolo niečo je - akordy a text

Anjel stráž nás - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Metalinda Best of
CD Best of
CD+DVD Metalinda Biologia
CD+DVD Biologia
CD Metalinda Na kolenach
CD Na
kolenach



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist