Helena Vondráčková

piesne (342)

  texty (175) / preklady (0)
  akordy (243) / taby (3)
  noty (5) / slideshow (0)

články (290)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Helena Vondráčková:
Helena Vondráčková ako pravá gazdinka: Pozrite sa, ako dopadlo jej zvŕtanie
v kuchyni
- dnes 11:40 (30/2019) Legenda českej hudobnej scény sa doma nenecháva obskakovať. Poho... - pluska.sk


Helena Vondráčková:
Gazdiná Helena Vondráčková: Svieti na vlastnom džeme - ... - aktuality.sk


Helena Vondráčková:
Vondráčková s manželem žalují stát kvůli pomalé justici. Vysoudili
čtvrt milionu
- SDÍLET NA FB 12. července 2019 9:03 Zpěvačce Heleně Vondráčkové a jejímu manž... - idnes.cz


Helena Vondráčková:
Helena Vondráčková dovolenkuje v Chorvátsku: Ukázala postavičku ako lusk - 120 zdieľaní Zdieľaj Diskusia / 53 Zapnúť upozornenia Máte tip? Dajte nám ved... - cas.sk


Helena Vondráčková:
Helena Vondráčková: V Japonsku jsem si říkala, že mé vystoupení bude
fiasko
- 5.6.2019 /ROZHOVOR/ Na české hudební scéně se Helena Vondráčková pohybuje u... - denik.cz


Helena Vondráčková:
Vondráčkovou dojal její muzikál, David pozval i zpěvaččina bratra
Jiřího
- SDÍLET NA FB 14. března 2019 9:14 Helena Vondráčková (71) se dočkala svého muzik... - idnes.cz


Helena Vondráčková:
Helena Vondráčková: Drahocenný Kvítek mandragory má čarovnou moc - DNES 07:41 /ROZHOVOR/ Stejně jako mají Karel Gott Čas růží či Václav Necká... - denik.cz


Helena Vondráčková:
Helena Vondráčková roli v muzikálu Kvítek Mandragory nezvažovala - Aktualizace: 08.03.2019 14:34 Vydáno: 08.03.2019, 13:43 foto Helena Vondráčková (na... - ceskenoviny.cz


Helena Vondráčková:
Helena Vondráčková odhalila tajomstvo mladistvého vzhľadu: Starám sa o
seba, mám mladého chlapa
- 9 zdieľaní Zdieľaj Diskusia / 51 Zapnúť upozornenia Máte tip? Dajte nám vedie... - cas.sk


Helena Vondráčková:
Helena Vondráčková v Nemecku prevzala cenu smago Award za celoživotný
prínos
- pred 5 hodinami | redakcia Česká speváčka Helena Vondráčková si v nedeľu, 13. ... - zoznam.sk


 

Helena Vondráčková

Fanúšikov: 3



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Helena Vondráčková:
Diskografia - Helena Vondráčková:
2019 album KVITEK MANDRAGORY
2019 album KVITEK MANDRAGORY [VINYL] [VINYL]
2017 album JA PUJDU DAL
2017 album DNES / LIMITOVANA EDICE 4CD

Album:
2017 Album PLATINOVA HELENA [VINYL]
2017 Album ZLATA HELENA [VINYL]

album:
2017 album DIAMANTOVA KOLEKCE
2017 album HELENA
2017 album HELENA [VINYL] [VINYL]
2016 album VODOPAD [VINYL]
2014 album KOUZLO VANOC
2014 album BEST OF THE BEST
2013 album 2013
2013 album ŠÍLENĚ SMUTNÁ PRINCEZNA
2012 album HELENA ON BRODWAY- DCD
2012 album HELENA ON BRODWAY
2010 album RECITAL/LIVE/DIGIPACK [DIGIPACK]
2010 album RECITAL/LIVE
2009 album ZUSTAVAS TU SE MNOU
2009 album Mona Lisa
2008 album Blazen, Kdo Se Lasky Zrika (Hity & Rarity)
2008 album Podivej, Kvete Ruze
2008 album Nad Stadem Koni
2008 album Hvezdy Jako Hvezdy
2008 album 24 Golden Hits
2008 album Nej Muzikaly Vsech Dob
2008 album HITPARADA FILMOVYCH MELODII
2007 album JSEM JAKA JSEM /BEST OF
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Krasne Vianoce
2007 album Tech Par Dnu
2007 album Platinum Collection
2007 album NEJLEPSI COUNTRY VYBER...
2007 album Těch pár dnů
2006 album Helena Zpiva Jezka
2006 album Zastav se (A poslouchej..)
2006 album Zamilovaná
2006 album Den, kdy se vrátí láska
2006 album Skandál
2005 album Solo Pro Tve Oci
2005 album Zlatá kolekce (4CD 1964-2005)
2004 album CZ NO.1
2004 album Sprint [r] [e]
2004 album Ode mně k tobě
2003 album Vondráčková a Gott - LIVE!
2003 album Hádej
2003 album Zrychlený dech
2002 album Sblížení / Bonusy (10)
2002 album Platinová Helena
2001 album Paprsky/muzy
2001 album FILM MELODIES/S PISNI VSTRIC TI BEZIM
2001 album 2002
2001 album VANOCE S HELENOU
2000 album Miláčku [2CD]
2000 album Vodopád
1999 album Helena a Strýci
1999 album Zlatá Helena
1998 album OSTROV HELENY VONDRACKOVE
1998 album Helena! Helena! Helena!
1998 album Nevzdám se hvězdám
1997 album To se nikdo nedoví
1996 album Podívej, kvete růže
1996 album Ten, koho ráda mám
1993 album BROADWAY ALBUM
1992 album ZŮSTÁVÁŠ TU SE MNOU '09/'2013
1977 album HELENA (NEJEN) O LÁSCE '2012 (3CD)

dvd:
2017 dvd JA PUJDU DAL
2012 dvd HELENA ON BROADWAY
2009 dvd Lucerna 2008 Live [dvd+cd]
2007 dvd Noc na Karlštejně /Blesk/
2006 dvd KARAOKE 1
2006 dvd CZ POP HISTORY
2006 dvd HOLKA OD ČERVENÝ ŘEKY edice '2006
2004 dvd Přelety
1993 dvd MONA LISA '2011
1978 dvd JÁ PŮJDU DÁL (1968-2010) '2011

kniha:
2017 kniha Vzpomínám a ničeho nelituji [CZ]
2012 kniha HELENA VONDRáčKOVá - KAžDá TRAMPOTA...
2010 kniha Helena vs. Marta
2008 kniha Lesk A špína Showbyznysu
2007 kniha Vzpominam A Niceho Nelituji

kompilacia:
2018 kompilacia CESKE MUZIKALY-TO NEJLEPSI
2018 kompilacia 1968 - 50 HITŮ ROKU NADĚJE A ZRADY (2CD)
2017 kompilacia ZLATE VANOCNI ALBUM ..MATUSKA/NECKAR/BARTOSO...
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2017 kompilacia BLAHOPREJEME
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2016 kompilacia LEGENDA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia To Nejlepsi Z Padesati Let
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Kralovny Popu Vsech
2009 kompilacia Zima Zima
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Leto Je Leto
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2007 kompilacia 38 originálních nahrávek největších hi...
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia Den, kdy se vrátí láska [2007]
2007 kompilacia Je jaká je
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 60.léta
2006 kompilacia Už z hor zní zvon
2006 kompilacia OKEY VIANOCE 1
2006 kompilacia Taneční liga 92
2005 kompilacia HIT-PARÁDA 70. LÉTA
2004 kompilacia Rendez Vous
2003 kompilacia To byl váš hit - 70. léta
2003 kompilacia To byl váš hit - 90. léta
2003 kompilacia Naše hity 5

singel:
2007 singel Ha Ha Ha

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2019VINYLVONDRACKOVA HELENAKVITEK MANDRAGORY [VINYL]18.34 EUR
20172xVINYLVONDRACKOVA HELENAPLATINOVA HELENA [VINYL]33.86 EUR
20172xVINYLVONDRACKOVA HELENAZLATA HELENA [VINYL]33.86 EUR
2017CDVONDRACKOVA HELENAJA PUJDU DAL12.86 EUR
2017DVDVONDRACKOVA HELENAJA PUJDU DAL15.48 EUR
2017CDVONDRACKOVA HELENADAVNO VIM SVY15.48 EUR
2017VINYLVONDRACKOVA HELENADAVNO VIM SVY [VINYL]25.72 EUR
2016VINYLVONDRACKOVA HELENAVODOPAD [VINYL]25.39 EUR
2014CDVONDRACKOVA HELENAKOUZLO VANOC10.24 EUR
20142xCDVONDRACKOVA HELENABEST OF THE BEST13.76 EUR
2013CDVONDRACKOVA HELENAZUSTAVAS TU SE MNOU/REEDIC11.27 EUR
2013CDVONDRACKOVA HELENATOUHY12.34 EUR
20123xCDVONDRACKOVA HELENAPLATINOVA EDICE - NEJEN O LASCE18.34 EUR
2012CDVONDRACKOVA HELENAHELENA ON BROADWAY9.99 EUR
20104xCDVONDRACKOVA HELENADNES /LIMITOVANA EDICE 4CD35.98 EUR
20102xCDVONDRACKOVA HELENARECITAL9.99 EUR
20102xCDVONDRACKOVA HELENARECITAL/DIGIPACK16.91 EUR
2009CDVONDRACKOVA HELENAZUSTAVAS TU SE MNOU10.69 EUR
20092xDVDVONDRACKOVA HELENALIVE/DVD+CD19.74 EUR
2008CDVONDRACKOVA HELENAHITY & RARITY -BLAZEN, KDO SE14.28 EUR
2008CDVONDRACKOVA HELENAPODIVEJ, KVETE RUZE7.95 EUR
2004CDVONDRACKOVA HELENASPRINT [R] [E]9.99 EUR
2003CDVONDRACKOVA HELENAZRYCHLENY DECH (11)9.99 EUR
2003CDVONDRACKOVA HELENAHADEJ!19.86 EUR
2002CDVONDRACKOVA HELENABROADWAY ALBUM9.99 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Helena Vondráčková - Dlouhá noc (200

Helena Vondrackova - A ty se ptas co ja

Helena Vondráčková - Malovaný džbá

Helena Vondráčková, Jiří Korn - Slu

Helena Vondráčková - Dlouhá noc + te

Helena Vondráčková - Długa noc (Poli

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Pani Helenka je mojou celoživotnou speváckou
Láskou,mám ju veľmi rád u... viac

Pawel

Najpiękniejsza muzyka! ... viac


Skvelé stránky o Helenke! href="http://www.helena50.cz"
target="_blan... viac


Teším sa! Helenku zbožňujem :-* :-)... viac


Hrozne... viac


Uz sme s tej egoistky unaveny!... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Lásko má, já stůňu - akordy a text

Sladké mámení (S tebou mě baví svět) - akordy a text

Znám jednu starou zahradu (Šíleně smutná princezna) - akordy a text

Nejhezčí dárek - text

Dlouhá noc - akordy a text

Já už to vím (z rozprávky Šíleně smutná princezna) - akordy a text

Dvě malá křídla tu nejsou - akordy a text

Znala panna pána - akordy a text

Dlouha noc [100%] - akordy a text

Řekni, kde ty kytky jsou - akordy a text

O šípkových růžích - akordy a text

A ty se ptáš co já - akordy a text

Vzhůru k výškám - akordy

To se nikdo nedoví - akordy a text

Sladké mámení - text

Červená řeka - akordy a text

Chytila jsem na pasece motýlka - akordy a text

Já vítám déšť - akordy a text

Podívej, kvete růže - Růže kvetou dál - text

Každá trampota - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Vondrackova H. Kvitek mandragory - originalni nahr
CD Kvitek
mandragory
-
originalni
nahr
VINYL Vondrackova Helena Kvitek mandragory [vinyl]
VINYL Kvitek
mandragory
[vinyl]
DVD Vondrackova Helena Ja pujdu dal
DVD Ja pujdu
dal
CD Vondrackova Helena Ja pujdu dal
CD Ja pujdu
dal
2xVINYL Vondrackova Helena Platinova helena [vinyl]
2xVINYL Platinova
helena
[vinyl]
2xVINYL Vondrackova Helena Zlata helena [vinyl]
2xVINYL Zlata
helena
[vinyl]



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist