Jiřina Bohdalová

piesne (2)

  texty (2) / preklady (0)
  akordy (0) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (11)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Jiřina Bohdalová:
Jiřina Bohdalová má v rodine stále posledné slovo: Na oslave 88. narodenín
dostala dcéru do pikantnej situácie
- 05.06.2019 (21/2019) Kvôli Jiřine Bohdalovej musela prísť jej dcéra Simona Stašová... - pluska.sk


Jiřina Bohdalová:
OTO 2019: Zozbierali sme 10 najlepších momentov prestížneho galavečera - 17.04.2019 (16/2019) Michal Hudák si na prahu päťdesiatky od televíznych priaznivcov ... - pluska.sk


Jiřina Bohdalová:
Ceny OTO sú rozdané Bodovali Oteckovia, zo sošiek sa tešili Mauréry aj
Kobielsky
- Pravda 14.04.2019 00:06 oteckovia, kobielsky, mauréry, Oteckovia majú sošku OTO z... - pravda.sk


Jiřina Bohdalová:
OBRAZEM: Herečka Jiřina Bohdalová má minci. Díky večerníčku - Herečka Jiřina Bohdalová v pátek v České mincovně v Jablonci slavnostně vyrazila ... - denik.cz


Jiřina Bohdalová:
Strach o Jiřinu Bohdalovou (86): herečka spadla ze schodů a skončila v
nemocnici
- 6. dubna 2018 11:10 Herečka Jiřina Bohdalová (86) se prý krátce po Velikonocích zr... - super.cz


Jiřina Bohdalová:
1.10. v TV: Hudební veselohra Dáma na kolejích - Jiřina Bohdalová (Dáma na kolejích) autor: Česká televize zvětšit obrázek D... - scena.cz


Jiřina Bohdalová:
Tajný mejdan u Vondráčkové! Přijeli Gott, Bohdalová i Zelenková! - Karel Gott s manželkou IvanouKarel Gott s manželkou IvanouGott řídil na narozeninách... - blesk.cz


Jiřina Bohdalová:
Herečka Hana Gregorová o spore s Bohdalovou: Vojnovú sekeru nezakopem! - Herečka Hana Gregorová o spore s Bohdalovou: Vojnovú sekeru nezakopem!" width="458" he... - cas.sk


Jiřina Bohdalová:
Herečka Hana Gregorová o spore s Bohdalovou: Vojnovú sekeru nezakopem! - Herečka Hana Gregorová o spore s Bohdalovou: Vojnovú sekeru nezakopem!" width="458" he... - cas.sk


Dan Bárta:
Hudební kluby hostily Noc s Karlem, některé náporu nestačily - V několika českých městech se konaly v neděli v noci koncerty na podporu prezidentsk... - novinky.cz


 

Jiřina Bohdalová

Fanúšikov: 0



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Jiřina Bohdalová:
Diskografia - Jiřina Bohdalová:
V obchode
V obchode
20122xDVDBOHDALOVA JIRINASIN SLAVY TELEVIZNI ZABAVY17.22 EUR
20114xCDBOHDALOVA JIRINARAKOSNICEK (JAROMIR KINCL)18.34 EUR
2010CDBOHDALOVA JIRINASKOLAK KAJA MARIK (FELIX HAJ)9.17 EUR
2009DVDBOHDALOVA JIRINAHALO, TADY JIRINA7.95 EUR
20083xCDBOHDALOVA JIRINAPOHADKY Z PAREZOVE CHALOUPKY13.76 EUR
2006CDBOHDALOVA JIRINARAKOSNICEK: NEJHEZCI POHADKY OD RYBNIKA BRCALNIKU9.99 EUR
2006CDBOHDALOVA JIRINAVECERNICKY S JIRINOU BOHDALOVOU9.99 EUR
2003CDBOHDALOVA JIRINAVECERNICKOVY POHADKY DO OUSKA9.99 EUR
2003CDBOHDALOVA JIRINAPOHADKY OVCI BABICKY A BILEHO BERANKA9.99 EUR
2002CDBOHDALOVA JIRINAANTOIN DE SAINT-EXUPERY / MALY PRINC13.56 EUR
2000CDBOHDALOVA JIRINAJAK SI KREMILEK A VOCHOMURKA VEDELI SE VSIM RADY9.99 EUR
2000CDBOHDALOVA JIRINAJAK KREMILEK A VOCHOMURKA HOSPODARILI9.99 EUR
0CDBOHDALOVA JIRINACTVRTEK : JAK KREMILEK A VOCHOMURKA H7.95 EUR
0CDBOHDALOVA JIRINACAPEK : DASENKA7.95 EUR
0CDBOHDALOVA JIRINARAKOSNICEK A RYBNIK9.99 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Náhlovský, Šíp, John - 100. narozeni

bohdalová striptérka

Bohdalová, Šíp - Inzerát

Karel Šíp,Jiřina Bohdalová - Znásil

Bohdalova SipTelefon part1

Bohdalová, Šíp - Uchazečka o práci

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

mich.poko@centrum.c 20 z

Prosim pani Bohdalovou o kontakt na p.tusim
Popelku-biotronik z poradu ,,Dobr... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xDVD Zabavny Program Televariete (bohdalova, dvorak)
2xDVD Televariet
e
(bohdalova
, dvorak)



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist