Eva Kostolányiová

piesne (103)

  texty (101) / preklady (0)
  akordy (8) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (6)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Ľubo Belák:
Dominika Mirgová a Ľubo Belák majú nové CD - Dominika Mirgová a Ľubo Belák majú nové CD Pred rokom Dominiku Mirgovú nepoznal ...


Eva Kostolányiová:
Profil - Kostolányiová Jana – speváčka - osobnosti.sk


Karol Duchoň:
O tých, ktorí odišli skôr - sme.sk


Jana Kocianová:
20 Naj troch slovenských dám - 20 Naj troch slovenských dám BRATISLAVA 24. júla (SITA) - V edícii vydavateľstva ...


Eva Kostolányiová:
Krátke štastie slovenskej Twiggy - eurotelevizia.sk


Eva Kostolányiová:
Eva Kostolányiová: První dáma slovenské populární hudby - Vypočujte si ukážku piesne Čítam románPrvní dáma slovenské populární hudby konc...


 

Eva Kostolányiová

Fanúšikov: 7



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Eva Kostolányiová:
Diskografia - Eva Kostolányiová:
2016 album OPUS 1969 - 1975
2010 album NAJKRAJSIE PIESNE
2008 album Gold - Najkrajsie Sladaky
2008 album Gold - Hity 60. Rokov
2008 album Gold - Hity 70. Rokov
2008 album Nejvetsi Slovenske Hity 60.-70
2007 album 20 NAJ RETRO VIANOCE
2007 album Tak málo stačí (kniha)
2006 album 20 Naj
2002 album Zlatý kľúč
1995 album Tak málo stačí

kompilacia:
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2005 kompilacia Retrohity

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20163CDKOSTOLÁNYIOVÁ EVAOPUS 1969-197518.10 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Eva Kostolányiová ,Michal Dočolomansk

Eva Kostolányiová & Ivan Krajíček -

Eva Kostolányiová - Až bude pokosená

Eva Kostolányiová - Keď si sám

Eva Kostolányiová & Michal Dočolomans

Eva Kostolányiová - Poď so mnou

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

janusha

Zdravim vsetkych fanusikov Evicky,mam 25 rokov a
neviem ani opisat slovami co... viac


Chlapi neblbněte!... viac


Milý Prax61(i), pokud napíšete, že 99 procent
skladeb bylo napsáno z don... viac


vsetky piesne od Evy su nadherne,jedinecne,tazko
ju porovnavat s nejakou spev... viac


href="https://www.youtube.com/watch?v=lCKq6fT_y0Y"
target="_blank">http... viac


href="https://www.youtube.com/watch?v=lCKq6fT_y0Y"
target="_blank">http... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
3CD KostolÁnyiovÁ Eva Opus 1969-1975
3CD Opus
1969-1975
CD Hanzely P. Najkrajsie piesne
CD Najkrajsie
piesne



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist