Jakub Smolík

piesne (104)

  texty (92) / preklady (0)
  akordy (30) / taby (6)
  noty (0) / slideshow (0)

články (11)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Jakub Smolík:
Jakub Smolík požiadal v Ríme priateľku o ruku - Český spevák Jakub Smolík požiadal svoju dlhoročnú priateľku a matku svojej päť...


Jakub Smolík:
Jakub Smolík se s albem Paleta života moc nevytáhl - denik.cz


Jakub Smolík:
Jakub Smolík: Píseň je o rakovině. Pro mě dost osobní - denik.cz


Black:
Novinkové album 2008 „GENIUS LOCI“ kapely ZLATÝ VOČI - Novinkové album 2008 „GENIUS LOCI“ kapely ZLATÝ VOČI v těchto dnech v prodeji! ...


Jakub Smolík:
Smolík: Chci ještě dvě děti! - dama.cz


Jakub Smolík:
Smolík: Sladké ano, sex ne! - blesk.cz


4tet:
V čele hitparády je po dvou týdnech opět Aneta Langerová - ihned.cz


Country:
Lešek Semelka: „Michalovi Tučnému jsem věřil!“ - countryworld.cz


Band A:
Stodola Michala Tučného 2004 již tuto sobotu - Stodola Michala Tučného 2004 již tuto sobotu Přidáno: 19. 08. 2004, v 16:40 Autor: ... - countryworld.cz


Pavel Dobeš:
Stodola Michala Tučného: Místo Vondráčkové přijede Vondráček - Stodola Michala Tučného: Místo Vondráčkové přijede Vondráček Přidáno: 08. 08.... - countryworld.cz


 

Jakub Smolík

Fanúšikov: 3



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Jakub Smolík:
Diskografia - Jakub Smolík:
2016 album STASTNE A VESELE VANOCE
2009 album Ja Za Tebou Dal Budu Stat
2008 album Nad Stadem Koni
2008 album Hvezdy Jako Hvezdy
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Řekni, že je nebe
2007 album NEJLEPSI COUNTRY VYBER...
2006 album 36 nejkrásnějších balad
2006 album Snídaně v trávě
2005 album Hity z české diskotéky
2004 album DOPISY LÁSKY/VZPOMÍNKA NA BLANÍK
2004 album Samotář
2003 album Zlaté hity
2000 album Best of
1995 album Country 95
1992 album Az se ti jednou bude zdat
1989 album AŤ SE ZASTAVÍ ČAS... '2010
1987 album CHCI TI ŘÍCT... '2005
1984 album PALETA ŽIVOTA '2011
1971 album LÁSKA SE NARODILA O VÁNOCÍCH '2008

dvd:
2011 dvd KONCERT V KOSTELE '2010
2009 dvd KONCERT

ine:
2010 ine Hity Jakuba Smolíka
1994 ine AZ SE TI BUDE JEDNOU ZDAT

kniha:
2013 kniha Jakub Smolík - Vítám každý nový den CD
2012 kniha Smolík Jakub - Neuvěřitelné příhody J....

kompilacia:
2017 kompilacia ZLATE VANOCNI ALBUM ..MATUSKA/NECKAR/BARTOSO...
2017 kompilacia BLAHOPREJEME
2015 kompilacia VELKA VANOCNI KOLEKCE
2014 kompilacia 55 HITU /BEST OF/
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD COUNTRY
2009 kompilacia Zima Zima
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Den, kdy se vrátí láska [2007]
2006 kompilacia Tv a Film Hity [2CD]
1999 kompilacia 55 Kroku Frantiska Janecka
1983 kompilacia ČESKÉ A SLOVENSKÉ POP IDOLY '2005
1970 kompilacia IDOLY ČESKÉ COUNTRY edice '2005

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018CDSMOLIK JAKUBLIVE HYBERNIA13.76 EUR
2016CDSMOLIK JAKUBSTASTNE A VESELE VANOCE15.06 EUR
20103xCDSMOLIK JAKUB55 HITU - BEST OF16.35 EUR
2010CDSMOLIK JAKUBDOPISY LASKY - VZPOMINKA NA BLANIK7.95 EUR
2010CDSMOLIK JAKUBCHCI TI RICT...7.95 EUR
2010CDSMOLIK JAKUBNEUVERITELNE PRIHODY JAKUBA SMOLIKA7.95 EUR
2008DVDSMOLIK JAKUBKONCERT V KOSTELE12.30 EUR
2004CDSMOLIK JAKUBSAMOTAR7.95 EUR
2000CDSMOLIK JAKUBBEST OF16.56 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Říkej mi táto (www.zmozek.cz)

Jakub Smolík - Blázen žárlí

Jakub Smolík - Říkej mi táto

Až se ti jednou bude zdát

Jakub Smolík - Haleluja

Jakub Smolík a Viktorka Genzerová - Ř

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Prosim velmi by som potreboval akordy na Tobě 1
prosim ... viac

Honza

Jsem taky jen amatér,ale zahrát podle uvedených
akordů bylo utrpení.Div... viac

Honza

Jsem taky jen amatér,ale zahrát podle uvedených
akordů bylo utrpení.Div... viac

chaglos

Tato písnička se jmenuje Láska a smrt.... viac

Kobyla

Nevite prosim nekdo jak se jmenuje pisen ve ktere
zpiva-Kolik startu a zavodu... viac

charlinka

Prosím vás nemohl byste mi někdo poslat text k
písničce VÁnoční?Děku... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Haleluja - akordy a text

Říkej mi táto - akordy a text

Jen blázen žárlí - akordy a text

Haleluja - akordy a text

Až se ti jednou bude zdát - akordy a text

ŘÍKEJ MI TÁTO - text

Popelky - akordy a text

Andělé pláčou - akordy a text

Víš - akordy a text

Až mě andělé - akordy a text

Ave Maria - akordy a text

Stýskání - akordy a text

Návrát - akordy a text

Ó mámo - akordy a text

Nejsi má - akordy a text

Haleluja - text

Haleluja - taby

Blázen žárlí - akordy a text

Prý chlapi nebrečí - akordy a text

Prý chlapi nebrečí - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Smolik Jakub Stastne a vesele vanoce
CD Stastne a
vesele
vanoce
3xCD Smolik Jakub 55 hitu - best of
3xCD 55 hitu -
best of
CD Smolik Jakub Neuveritelne prihody jakuba smolika
CD Neuveritel
ne prihody
jakuba
smolika
CD Smolik Jakub Dopisy lasky - vzpominka na blanik
CD Dopisy
lasky -
vzpominka
na blanik
CD Smolik Jakub Chci ti rict...
CD Chci ti
rict...
DVD Smolik Jakub Koncert v kostele
DVD Koncert v
kostele



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist